Euro-Unit MusicStore
Slovenščina

i          iPhone: +385 (0)40 311 163      E-mail: musicstore@euro-unit.hr

×
 x 

0 izdelki
News
Pozornica je vaša - bez obzira koliko bila velika ili mala. Bez obzira što, kada ili gdje, EW 100-945 G4 vam pruža sigurnost i odličnu, već provjerenu Sennheiser kvalitetu. G4 serija donosi istu naprednu tehnologiju koja se koristi na koncertnim pozornicama širom svijeta, po nevjerojatnoj cijeni. Robustan, snažan i lagan,…
0, 20.02.2019 14:49

HOHNER Golden Melody

U ovom blogu ćemo vam predstaviti HOHNER Golden Melody usnu harmoniku.
Zahvaljujući naprednom dinamičkom sustavu drivera, Sennheiser IE 40 PRO in-ear slušalice ispunjavaju visoka očekivanja od glazbenika na stage-u.
U nastavku ćemo vam predstaviti prekrasni Ortega Eclipse-TE8 tenor ukulele. Ovaj ukulele je u cijelosti izrađen od punog drveta – prednja ploča, bočne strane i zadnja strana su izrađene od punog mahagonija. Vrat je od afričkog okume drveta, a stražnji konjic i prednja hvataljka od palisandra.
Renomirani švicarski proizvođač činela Paiste, kao i svake godine predstavlja nove činele za 2019. godinu. Koji su to noviteti, pročitajte u nastavku.
HOHNER je ovogodišnji NAMM Show iskoristio za predstavljanje nove usne harmonike.
Yamaha na ovogodišnjem NAMM Showu predstavlja mnoštvo novih proizvoda, a mi smo za vas odabrali novosti iz segmenta digitalnih pijanina, klavijatura i sl.
Velika prodornost i duboka nosivost zvuka, to je PERPETUAL!
Stran 1 od 11

 


TOP
Prijavite se:
I agree with the Pravila in Pogoji and the Privacy policy
Newsletter