Euro-Unit MusicStore
Slovenščina

i          iPhone: +385 (0)40 311 163      E-mail: musicstore@euro-unit.hr

×
 x 

0 izdelki
News
U posljednjih nekoliko godina, otkako se pojavio, ukulele bas postaje sve popularniji instrument. Malan i kompaktan, može se nositi posvuda i omogućio je glazbenicima i kreativcima da zvuk basa odvedu gdje god požele.
Usna harmonika je puhački instrument izumljen u Njemačkoj početkom 19. stoljeća, izrađena od kovine i drveta, malih je dimenzija i jednostavna za rukovanje.
Jedna od najprodavanijih elektro-akustičnih gitara na svijetu APX600 serija, sada predstavlja nadograđenu verziju s prekrasnom prednjom pločom od rebrastog javora. Kombinirajući udobnost i izvrsnu svirljivost, APX600FM je savršena gitara za glazbenike koji nastupaju na pozornici.
Gibson s ponosom predstavlja Les Paul Slash Anaconda Burst - limitirani model električne gitare.
Harmonika je široko rasprostranjeno glazbalo, koje se koristi u raznim vrstama glazbe. Potječe s početka 19. stoljeća. Najčešće se koristi u zabavnoj i narodnoj glazbi, ali nakon druge polovice 20. stoljeća sve je više prisutna i u klasičnoj glazbi kao instrument novih mogućnosti. Stoga postoji i velik broj različitih tipova…
Nakon fenomenalnog uspjeha PRS SE Acoustic Angelus i Tonare serije za 2018., PRS Europe s ponosom najavljuje dva nova modela elektro-akustičnih gitara u strogo limitiranoj seriji, s ekskluzivnim vrstama drveta, a po cijenama standardnih modela.
Visoke performanse, superiorna kvaliteta, trajnost i pouzdanost. To su značajke QSC-a. Nova serija aktivnih zvučnika CP slijedi tu tradiciju, a također nudi ultra-kompaktne dimenzije i vrhunsku kvalitetu zvuka. Serija CP isporučuje visoku kvalitetu zvuka u širokom rasponu prijenosnih i instalacijskih aplikacija, a zvučne kutije se odlikuju nevjerojatno kompaktnim dizajnom i…
Fender Midnight kolekcija gitara je proizvedena u Japanu u limitiranom broju.
Stran 1 od 9

 


TOP
Prijavite se:
I agree with the Pravila in Pogoji and the Privacy policy
Newsletter