Euro-Unit MusicStore
Deutsch

i          iPhone: +385 (0)40 311 163      E-mail: musicstore@euro-unit.hr

×
 x 

0 produkte
Dienstag, 05 Februar 2019 09:34

Ortega Eclipse-TE8 tenor ukulele

Artikel bewerten
(2 Stimmen)

U nastavku ćemo vam predstaviti prekrasni Ortega Eclipse-TE8 tenor ukulele. Ovaj ukulele je u cijelosti izrađen od punog drveta – prednja ploča, bočne strane i zadnja strana su izrađene od punog mahagonija. Vrat je od afričkog okume drveta, a stražnji konjic i prednja hvataljka od palisandra.

Već na prvi pogled možete vidjeti da je ovo jedan zaista poseban ukulele. Ima sjajni finiš na prednjoj i zadnjoj strani, kao i na bočnim stranama, te vrlo zanimljiv estetski detalj - cutaway. Zatim, tu je prekrasni obrub s urezanim dijelom prednje ploče radi ugodnijeg naslanjanja ruke. Sa strane se nalazi i dodatna rupa za bolju projekciju zvuka prema sviraču.

Glava je tradicionalnog izgleda kao kod klasične gitare sa zlatnim Ortega štimerima. Ovaj model ukulelea ima 8 žica. Prve 2 žice (ako gledate odozdo prema gore), žice A i E su poduplane – dakle imamo dvije A i dvije E žice što pojačava glasnoću ukulelea. Treća žica C je uparena s još jednom C žicom, ali u jednoj oktavi više, dok se uz četvrtu žicu G nalazi još jedna G žica, ali u dubljoj oktavi. To nam daje širi tonalni raspon, jer imamo jednu dodatnu oktavu tako da akordi zvuče punije i raskošnije.

Riječ je o odličnom ukuleleu za odličnu cijenu. I naravno, dolazi s kvalitetnom Ortega torbom.

Prekrasni Ortega Eclipse-TE8 tenor ukulele možete naručiti OVDJE.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/yamaha-hr.com/eurounit/components/com_k2/templates/default/item.php on line 248
Gelesen 1029 mal Letzte Änderung am Mittwoch, 06 Februar 2019 14:46

Medien

Schreibe einen Kommentar

Bitte achten Sie darauf, alle Felder mit einem Stern (*) auszufüllen. HTML-Code ist nicht erlaubt.

 


TOP
Anmelden:
I agree with the Nutzungsbedingungen and the Privacy policy
Newsletter